eit.ro
  Home | Aboneaza-te la newsletter | Arhiva Newsletter   
   DESPRE MASINI SI SUFLETUL LOR
S40 S60 S80 V50 V70 XC70 XC90
Nr. 3 / 09 November 2005   

EDITORIAL
Noul Volvo C70 la SIAB

La doua saptamani de la prezentarea in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt, noul Volvo C70 este prezentat si la Bucuresti.

Salonul International Auto Bucuresti este practic  a doua manifestare expozitionala din lume la care noul model Volvo este expus. La lansarea oficiala de la SIAB au participat atat personalitati ale vietii publice romanesti, cat si oficiali ai Volvo C
»citeste tot articolul

EVENIMENTE
Volvo C70 - cabrio si coupé

Noul Volvo C70 va fi lansat in curand, fiind un autoturism cabrio de a doua generatie de la Volvo Cars. Este un automobil cabrio modern cu proportii clasice, patru locuri confortabile si hard-top retractabil din trei segmente.
» citeste tot articolul

Volvo - partener al inteligentei

Loturile Olimpice de fizica si matematica ale Romaniei au castigat in 2005 un numar impresionant de medalii la concursurile internationale.
» citeste tot articolul

Conferinta Forum Auto pe tema "Exodului inteligentei romanesti"

"Exodul inteligentei romanesti" a fost principala tema a forumului organizat de compania Forum Auto, importatorul autoturismelor Volvo, la sediul "New Europe College" din Bucuresti.
» citeste tot articolul

Volvo - Golf Cup

Castigatorul va reprezenta Romania la turneul "Hospice of Hope Romania Golf Tournament 2005" din Anglia. Toate fondurile rezultate din donatiile participantilor vor fi donate Fundatiei Hospice Casa Sperantei


» citeste tot articolul

Moldova - misiune posibila

Drama sinistratilor din urma inundatiilor catastrofale din Moldova nu trece neobservata pentru compania Forum Auto care, prin proiectul „Volvo for life” este implicata activ in zona sociala.
» citeste tot articolul

Conferinta Dealerilor Volvo de la Mamaia

 In afara celor peste 30 de invitati din tara, intrunirea a avut si doi oaspeti din partea Volvo Car Corporation.
» citeste tot articolulSTORY
Volvo C70 - Lansare la Frankfurt

Noul Volvo C70 va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt de la mijlocul lunii septembrie


» citeste tot articolul

Design - Filosofia unui brand premium

Daca reusim sa intelegem spiritul si sufletul scandinav, este mult mai usor sa ne dam seama de ce functionalitatea si simplitatea tratata cu eleganta caracterizeaza atat viata de zi cu zi, dar si obiectele de arta autentice.


» citeste tot articolul

ACCESORII
Oglinda retrovizoare automata cu functie anti-orbire

Face mai sigura si mai confortabila conducerea pe timp de noapte. Nu trebuie sa va luati mainile de pe volan pentru a anula efectul de orbire al farurilor vehiculelor din spate.
» citeste tot articolul

Brat de ridicare biciclete

Cel mai comod mod de urcare a bicicletelor pe suportul de acoperis este folosirea suportului pentru biciclete cu brat de ridicare pneumatic.
» citeste tot articolul

LIFE ON BOARD

Conduc numai Volvo S80. Nu are bot de rechin, nu are "coada" ridicata si nici nu este de un galben nebun. Este pur si simplu o masina cu care treci respectabil si discret. Este insa, un autoturism care beneficiaza de toate noutatile tehnice din domeniul auto.
» citeste tot articolul

NOUTATI

Volvo Next Face - o noua identitate Volvo pentru dealerii auto

Vizitarea dealer-ului dumneavoastra ar trebui sa va dea sentimentul de camin, indiferent de tara in care va aflati. Prin programul „Volvo Next Face”, interiorul unei  masini va fi aranjata de catre  fiecare dealer Volvo si in fiecare expozitie de automobile.

Volvo detine peste 2500 de dealeri in peste 120 de tari. Acestia vand autoturisme oamenilor cu etnii, credinte, convingeri politice, origini culturale diferite. Ceea ce au in comun este faptul ca au ales sa conduca un Volvo, pentru ca impart aceleasi valori.

» citeste tot articolul

Autoturismele Volvo au castigat in competitia gravitatiei

Dupa saptamani intregi de munca intensa, inginerii care se ocupa de testarea autoturismelor Volvo Extreme Gravity au avut ocazia sa intre in competitie. Pe langa studioul Volvo au mai concurat alte 9 studiouri de design.


» citeste tot articolul

Cheia sigurantei pentru un bun inceput


Autoturismele Volvo au introdus o masina experimentala pentru a testa cel mai nou sistem in domeniul sigurantei pe strazi. Sistemul presupune atasarea centurii de siguranta precum si o cheie speciala de ignitie pentru reglarea vitezei autoturismului.


» citeste tot articolul

FORUM AUTO

Alex Florescu, Product manager
Lucrez la Volvo doar de sase luni

De fapt cu Volvo lucrez doar de sapte luni, suficient timp, insa, pentru a putea spune cu mana pe inima ca sunt unul dintre cei de la Volvo.

 


» citeste tot articolul

Forum Auto Showroom
Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 165-169, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021-319.06.42, Fax: 021-319.06.45
office@eit.ro
www.volvocars.ro