eit.ro
  Home | Aboneaza-te la newsletter | Arhiva Newsletter   
   DESPRE MASINI SI SUFLETUL LOR
S40 S60 S80 V50 V70 XC70 XC90
Nr. 2 / 21 June 2005   

EDITORIAL
Brandul Volvo implineste 90 de ani

De 90 de ani, Volvo continua sa ruleze fara incetare prin toata lumea; numele Volvo a fost pronuntat pentru prima data in iunie acum 90 de ani. Acest nume de brand a fost inregistrat pe 22 iunie 1915, dupa o mica intamplare nefericita, cand din greseala a fost gravat pe un rulment produs de compania SFK (Svenska Kullagerfabriken).

Volvo – un nume simplu, ingenios si usor de pronuntat
Numele VOLVO (cu litere mari),  a fost conceput de managerii din companie care aveau un simt dezvoltat pentru cuvinte si limba, pe data de 20 februarie 1915 si a fosta patentat de catre SFK la Royal Swedish Patent & Registration
»citeste tot articolul

EVENIMENTE
Volvo Brand Day, sau totul despre masini si sufletul lor

Volvo construieste masini pentru oameni...
In 1927, fondatorii sai - Assar Gabrielsson si Gustaf Larson - au facut un angajament in sensul  sigurantei, angajament nascut dintr-o simpla observatie: masinile sunt conduse de oameni.


» citeste tot articolul

Volvo Sailing debuteaza sambata la Constanta

Prima competitie de catamarane din Romania va debuta sambata 25 iunie in Portul Tomis din Constanta. Volvo Sailing este un concurs care se va desfasura pe toata perioada verii si care va aduna la start atat personalitati, cat si posesori de autoturisme marca Volvo.  
» citeste tot articolul

Familia Volvo sarbatoreste copiii

Despre familiile fara copii se spune ca nu isi pot defini viitorul. Copiii sunt cei care fac lucrurile sa se miste, care dau ratiune de a exista unei familii. Familia Volvo s-a reunit pe 29 mai pentru a sarbatori la Sala Rapsodia din Bucuresti Ziua Internationala a Copiilor.
» citeste tot articolulSTORY
Incredibilul SCC

SCC (Safety Concept Car) nu este doar o masina. Este o revelatie pentru industria automobilistica. SCC reprezinta 70 de ani de evolutie Volvo adunati intr-unul singur. Siguranta a fost ridicata pana la cel mai inalt nivel si apoi a fost dusa mai departe. SCC a fost donat de Volvo lumii intregi.
» citeste tot articolul

ACCESORII
RTI (Informatii din trafic si despre starea drumurilor)

Va ajuta sa urmati cea mai rapida ruta pana la destinatie ai pana la cea mai apropiata parcare, statie de benzina sau restaurant, hotel, zona turistica, etc.


» citeste tot articolul

Suporturi pentru biciclete (montate pe acoperis)

Un suport usor de instalat si demontat, disponibil în doua variante: una unde bicicletele se fixeaza de cadru si de ambele roti, si cealalta cu sustinere pe furca, pentru biciclete cu sau fara frane cu discuri, cu dispozitive de fixare cu eliberare instantanee, pentru furca si roata din spate.
» citeste tot articolul

LIFE ON BOARD

For Life - Volvo Cars este o companie internationala si un brand premium care intotdeauna isi va respecta promisiunile.
Aceste promisiuni confera unicitate acestui brand si reprezinta fundamnetul a ceea ce facem, a ceea ce creem si al modului in care comunicam cu clientii, dealerii si angajatii.


» citeste tot articolul

NOUTATI

O noua generatie de motoare diesel în cinci cilindri, produse de Volvo

Volvo Car Corporation lanseaza o noua generatie de motoare diesel cu cinci cilindri
destinate modelelor Volvo S60, V70, XC70 si XC90. Motorul, introdus în 2001, a fost
mult îmbunatatit si rafinat între timp. Îmbunatatirile au dus la crearea unei experiente
complet noi a conducerii automobilului, caracterizata prin performante mai ridicate si o
mai buna manevrabilitate. În acelasi timp, s-a obtinut o reducere considerabila a
emisiilor.

» citeste tot articolul

Thrane & Thrane este sponsorul oficial de echipamente de comunicatii prin satelit la Volvo Ocean Race
Thrane & Thrane A/S a fost numit sponsorul oficial pentru echipamentele de comunicatii prin satelit la editia 2005-2006 a Volvo Ocean Race. Acest contract de sponsorizare este cel mai important contract de acest gen din istoria companiei Thrane & Thrane.
» citeste tot articolul

Volvo o sustine pe campioana Lesley McKenna la Jocurile de Iarna din 2006
Volvo o va sustine pe Lesley in incercarea ei de a deveni prima femeie britanica care sa castige o medalie la snowboard la jocurile de iarna din 2006 de la Torino.  Avand deja in spate 20 de premii si fiind singura britanica care a concurat la snowboard la jocurile de la Salt Lake City in 2002, talentele ei la acest sport sunt cunoscute in intreaga lume.
» citeste tot articolul

FORUM AUTO

Alex Florescu, Product manager
Lucrez la Volvo doar de sase luni

De fapt cu Volvo lucrez doar de sapte luni, suficient timp, insa, pentru a putea spune cu mana pe inima ca sunt unul dintre cei de la Volvo.

 


» citeste tot articolul

Forum Auto Showroom
Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 165-169, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021-319.06.42, Fax: 021-319.06.45
office@eit.ro
www.volvocars.ro