eit.ro
  Home | Aboneaza-te la newsletter | Arhiva Newsletter   
   DESPRE MASINI SI SUFLETUL LOR
S40 S60 S80 V50 V70 XC70 XC90
Nr. 1 / 04 May 2005   

EDITORIAL
Cine a inventat conceputul de siguranta la volan

 

 

EVENIMENTE
Lansarea noului Volvo XC90 V8

Noul Volvo XC90 V8, cu o putere de 315 CP a devenit varful de lance al companiei Volvo Cars, concurand direct BMW X5, Mercedes M-Klasse si VW Touareg. Lansarea in Romania al noului model a avut loc la Sinaia.
» citeste tot articolul

De Paste, Forum Auto a dus daruri copiilor de la Casa Pinochio

Fundatia „Life for Life” patronata de Lavinia Huidan si compania Forum Auto au continuat seria de ajutoare acordate copiilor de la Casa Pinochio.
» citeste tot articolul

Vasul Pirates of the Caribbean II intra in cursa Volvo Ocean Race

Premiera de anul acesta a cursei Volvo Ocean Race va oferi putin din sclipirea Hollywood-ului cand se va da startul din Galitia, Spania in luna noiembrie al acestui an. Compania Walt Disney  va concura cu vasul Pirates of the Caribbean II pentru a promova urmatoarea productie cinematografica care-l va avea in rolul principal pe Johnny Deep.
» citeste tot articolul

Volvo trimite un om in spatiu

Volvo Cars SUA, impreuna cu miliardarul Sir Richard Branson, presedintele Grupului de Companii Virgin, au anuntat castigatorul unui zbor in spatiul sub-orbital.
» citeste tot articolulSTORY
Volvo S40 si Misterul din Dalaro

Pentru lansarea noului sedan S40, Volvo a deviat de la regulile traditionale de advertising. Compania, impreuna cu un renumitor regizor au creat un documentar aparent adevarat despre niste evenimente ciudate dintr-un mic sat suedez.
» citeste tot articolul

AFTER SALES
Service la inaltimea asteptarilor unei marci premium suedeze

Service-ul Volvo original este angajamentul permanent al companiei catre client : sa faca in asa fel incat masina Volvo sa functioneze bine mult timp dupa ce alte masini au incetat sa o mai faca.
» citeste tot articolul

ACCESORII
Suport caiac - canoe

Poate transporta în condiții de siguranță și comoditate, un canoe sau un caiac. Ușor de reglat pentru a corespunde diverselor tipuri de carene. Cu partea interioară cauciucată.

Perna de inaltare si spatarul

Perna de inaltare destinata copiilor cu varste intre trei si zece ani pozitioneaza copilul la o inlatime care permite fixarea corecta a centurii de siguranta.
» citeste tot articolul

LIFE ON BOARD

Cine
se aseamana,
conduce

Inainte sa-mi cumpar primul calculator Apple am stat multa vreme in cumpana. De ce sa ma despart de masa mare, anonima, dar confortabila a utilizatorilor de Windows? De ce sa risc incompatibilitati doar pentru eleganta carcaselor? De ce sa adaug 20-30 la suta la nota de plata pentru un calculator care, in fond, face cam acelasi lucru?


» citeste tot articolul

NOUTATI

Volvo XC90 primeste motorul V8 de ultima generatie
Volvo XC90 isi consolideaza pozitia ca unul dintre cele mai de succes automobile SUV din segmentul premium. Sistemul de propulsie V8 complet nou, cutia de viteze automata cu 6 trepte si sistemul AWD cu Instant Traction, largesc si mai mult baza de clienti pentru Volvo XC90.
» citeste tot articolul

Shanghai 2005: Volvo printre primele trei brand-uri auto din China

In China imaginea Volvo este intr-o continua ascensiune.
In politica organizationla a Volvo se pune accentul pe crearea unor relatii de lunga durata si stabilirea unor obiective pe termen lung.
Obiectivul principal al companiei este satisfacerea cerintelor clientilor si oferirea acestora de servicii si calitate la nivel premium.
» citeste tot articolul

Volvo a prezentat la Salonul Auto de la Geneva prototipul 3CC
Conceptul Volvo 3CC prezentat la Geneva stabileste noi reguli in ceea ce priveste siguranta, fiabilitatea si protectia mediului.
Exteriorul este specific marcii Volvo, insa ceea ce uimeste sunt interiorul cu trei locuri si dimensiunile compacte de masina sport.
» citeste tot articolul

FORUM AUTO

Lavinia Huidan, presedinte Forum Auto
Pentru mine Volvo inseamna o filozofie cu care ma identific in forul meu interior, punand pret pe calitate si siguranta, pe valoarea intrinseca , pe adevarata substanta care transpare discret si decent dincolo de design-ul care desigur, trebuie sa fie atractiv si distinctiv.  
Am avut si am bucuria comunicarii cu oameni de mare calitate, care impun prin distinctie, clasa, rafinament si tenacitate, o alta dimensiune a calitatii: excelenta. Ei sunt garantia succesului asa dupa cum adevaratul Produs al companiei nu este Volvo ci compania insasi, oamenii ei, calitatea serviciilor pe care le livreaza...
» citeste tot articolul

Forum Auto Showroom
Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 165-169, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021-319.06.42, Fax: 021-319.06.45
office@eit.ro
www.volvocars.ro