eit.ro
  Home | Aboneaza-te la newsletter | Arhiva Newsletter   
   DESPRE MASINI SI SUFLETUL LOR
S40 S60 S80 V50 V70 XC70 XC90
Nr. 3 / 09 November 2005   

FORUM AUTO
Alex Florescu, Product manager

Am facut cunostinta cu Euro Inter Trade in anul 1999, cand , dupa terminarea facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul ASE Bucuresti, am aplicat pentru un post in departamentul financiar al companiei. Tot atunci am cunoscut-o si pe doamna Lavinia Huidan care a insistat sa discute cu mine inainte de a lua decizia angajarii.


Si mi-a luat ceva timp pentru a intelege de ce Presedintele companiei trebuie sa discute cu un simplu aplicant pentru un post de economist intr-o companie mare.

Am lucrat in departamentul financiar cinci ani de zile. Si am avut ocazia sa lucrez alaturi de niste persoane speciale pe care le respect si le apreciez in continuare. Pentru ca noi, cei de la Euro Inter Trade suntem o echipa, indiferent de departamentul in care lucram.

La sfarsitul anului 2004 am cunoscut practic Volvo. Cinci ani de zile am admirat din exterior  masinile pe care tot colegii nostrii le prezentau in showroomul companiei. Insa abia dupa cinci ani de zile am cunoscut cu adevarat ce se ascunde in spatele acestor masini.

Incepand din luna Noiembrie 2004 lucrez in departamentul de vanzari si marketing al Importatorului de autoturisme Volvo in Romania, Forum Auto. In aceeasi locatie, insa in alta sucursala a companiei Euro Inter Trade. Alti colegi insa aceleasi principii sanatoase. Practic aceleasi valori, valori care am descoperit ca sunt de fapt valori ale unei familii pe care noi o numim familia Volvo in Romania.
 Si iata de ce atunci cand vrei sa intri in familia companiei trebuie sa fi vazut de Presedintele acesteia.

Ce se ascunde in spatele masinilor din showroomul nostru ? Greu de exprimat in cuvinte simple. Suflet. Emotii. Experienta unica. Oameni. Viata. Colegi. Prieteni. Familia. Aventura.
Si inca mai descopar...


« inapoi
Forum Auto Showroom
Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 165-169, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021-319.06.42, Fax: 021-319.06.45
office@eit.ro
www.volvocars.ro