eit.ro
  Home | Aboneaza-te la newsletter | Arhiva Newsletter   
   DESPRE MASINI SI SUFLETUL LOR
S40 S60 S80 V50 V70 XC70 XC90
Nr. 3 / 09 November 2005   

EVENIMENTE
Volvo - Golf Cup

 

Forum Auto Romania si Fairway Events au organizat vineri, 8 iulie 2005, la Clubul Diplomatilor, VOLVO GOLF CUP 2005 prima editie a turneului de golf sub egida Volvo, competitie deschisa tuturor jucatorilor de golf din Romania.

Castigatorul va reprezenta Romania la turneul "Hospice of Hope Romania Golf Tournament" 2005 din Anglia. Toate fondurile rezultate din donatiile participantilor vor fi donate Fundatiei Hospice Casa Sperantei 

 

Forum Auto Romania si Fairway Events au organizat vineri, 8 iulie 2005, la Clubul Diplomatilor, VOLVO GOLF CUP 2005 prima editie a turneului de golf sub egida Volvo, competitie deschisa tuturor jucatorilor de golf din Romania. 

VOLVO GOLF CUP 2005
a fost pentru cei implicati nu doar un eveniment competitional, ci si un important proiect social. Inspirata de valorile promovate de Volvo, in primul rand de cele care au in centru familia, si de traditia asocierii golfului cu actiunile caritabile, competitia a avut ca obiectiv strangerea de fonduri care vor fi donate Fundatiei Hospice Casa Sperantei, din Brasov. 

Castigatorul premiului cel mare VOLVO GOLF CUP 2005, VIOREL COMAN, va reprezenta Romania la "Hospice of Hope Romania Golf Tournament 2005" care va avea loc pe data de 19 septembrie la clubul de golf Dale Hill Golf Club, Wadhurst din Anglia si unde, va avea ocazia sa se intreaca cu cei mai buni jucatori de golf din lume. Locurile doi si trei la prima categorie au fost adjudecate de Libero Catalano si Gabi Toader. La categoria a doua, castigator a fost Viorel Catarama, urmat de Daniel Ionescu si Eugen Enescu.
Trofeele "Longest Drive" si "Nearest to the pin" au fost adjudicate  de fostul jucator de tenis Dinu Pescariu si Carl Boehr.

 

VOLVO GOLF CUP
a reunit un numar de 24 participanti, printre acestia  numarandu-se domnii Misu Negritoiu, Viorel Catarama, Florin Segarceanu, Dinu Pescariu, Viorel Coman etc. 

 In prezent, in Romania exista 3 terenuri de golf, iar numarul turneelor desfasurate anul trecut s-a ridicat la 15: Bucharest Golf Cup 2004, Carlsberg Golf Cup, BMW Golf Cup, Elvila Golf Cup, Trofeul Paul Tomita, etc.. In septembrie 2004 a fost infiintata Federatia Romana de Golf, iar in 2002 aparea primul numar al singurei reviste specializate de golf din Romania : Golf Club

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« inapoi
Forum Auto Showroom
Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 165-169, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021-319.06.42, Fax: 021-319.06.45
office@eit.ro
www.volvocars.ro