eit.ro
  Home | Aboneaza-te la newsletter | Arhiva Newsletter   
   DESPRE MASINI SI SUFLETUL LOR
S40 S60 S80 V50 V70 XC70 XC90
Nr. 3 / 09 November 2005   

EVENIMENTE
Conferinta Dealerilor Volvo de la Mamaia

 


Conferinta Dealerilor Volvo a avut ca oaspeti componentii loturilor olimpice de fizica si matematica ale Romaniei


La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc la hotelul Yaki din Mamaia, Conferinta Nationala a Dealerilor Volvo. In afara celor peste 30 de invitati din tara, intrunirea a avut si doi oaspeti din partea Volvo Car Corporation. Este vorba de Loic Claude directorul de dezvoltare al importatorilor privati ai companiei suedeze, si de Norbert Nittermayer, directorul de dezvoltare al retelelor de dealeri din Europa Centrala si de Est al Volvo Car Corporation.Dupa ce au revenit in tara incarcati cu medalii de la concursurile internationale, componentii loturilor olimpice de fizica si matematica ale Romaniei au fost invitatii speciali ai evenimentului. Pe langa un sejur petrecut petrecut pe litoral de olimpici, ei au avut ocazia de a se aventura in largul Marii Negre pe catamaranele care participa la competitia Volvo Sailing.

Caldura mare si o plaja plina pana la refuz de turisti dornici sa beneficieze din plin de cele mai frumoase zile de vara. Aceasta a fost atmosfera in care s-a desfasurat Conferinta Nationala a Dealerilor Volvo. A fost atat de cald, incat pana si instalatia de climatizare din sala de conferinte a hotelului Yaki a facut cu greu fata. Randamentul acesteia a fost net superior dupa interventia fostului mare fotbalist Gheorghe Hagi, proprietarul hotelului Yaki din Mamaia. La conferinta au participat si reprezentantii companiei YUCAIPA din Timisoara care a semnat scrisoarea de intentie pentru a deveni dealer local Volvo.

“Dezvoltarea retelei de dealeri locali este unul dintre obiectivele noastre.
Vom cauta in continuare cu mare atentie parteneri care sa se potriveasca profilului si competentelor necesare pentru reprezentarea in Romania a brandului Volvo
”, a declarat Lavinia Huidan, presedintele EIT Forum Auto, importatorul autoturismelor Volvo in Romania.

Sambata 30 iulie, componentii lotului olimpic de fizica si matematica s-au intrecut in cadrul unei competitii de catamarane la care au participat si jurnalistii Robert Turcescu si Lucian Mandruta.

Olimpicii internationali Cristian Proistosescu - Colegiul I.C Bratianu Pitesti medalie aur la  fizica  si Gabriel Kreinsdler - Colegiul Tudor Vianu Bucuresti, liderul generatiei II, medalie aur la matematica au dovedit adevarate calitati de marinari fiind castigatori ai Regatei de la Mamaia 2005.
Forum Auto - Importator Volvo in Romania - a oferit ca premiu olimpicilor castigatori o deplasare in Suedia cu ocazia sosirii yachturilor participante la Volvo Ocean Race la Gotheborg in iunie 2006.


« inapoi
Forum Auto Showroom
Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 165-169, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021-319.06.42, Fax: 021-319.06.45
office@eit.ro
www.volvocars.ro